Meezingen voor reuma

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 25 okt 2018

‘Zing, vecht, huil, bid en bewonder’. Wie kent deze klassieker van Ramses Shaffy niet? Reumapatiënt en Voice of Holland-deelnemer Jared Grant brengt binnenkort een speciale versie van dit nummer uit. En u mag het refrein inzingen!

Reuma Nederland meezingen

Heeft u zangtalent en wilt u uw platendebuut maken? Dan kunt u uw vocale kunsten nu laten horen op de website van patiëntenorganisatie ReumaNederland. Mogelijk wordt uw stem verwerkt in een speciale versie van het nummer ‘Zing, vecht, huil, bid en bewonder’ van Ramses Shaffy.

WereldReumaDag

Deze klassieker uit 1971 is door Jared Grant – halve finalist Voice of Holland – in een nieuw jasje gestoken. Deze versie werd onlangs uitgebracht in het kader van WereldReumaDag. De zanger heeft zelf reuma. Met dit lied wil hij patiënten met reumatoïde artritis aansporen om open over deze chronische gewrichtsaandoening te praten.

Refrein inzingen

Binnenkort wordt er nog een versie van dit overbekende Shaffy-nummer uitgebracht. Daarin wil Grant zoveel mogelijk stemmen verwerken van mensen die aan deze slopende ziekte lijden. U mag ook zelf meedoen door het refrein gewoon achter uw computer in te zingen. Dat kan op de website van Reuma Nederland.

Beoordeling van dit artikel:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.

Reacties