Download gratis “15 beweegtips voor paarden”

Download gratis het boekje ’15 beweegtips voor paarden’ van Andrea Schachinger via onze website! Het boekje met een winkelwaarde van € 4,95 kunt u kosteloos downloaden door in het kader op deze pagina uw gegevens in te vullen en op ‘Gratis bestellen’ te klikken.

*Verplicht

U ontvangt direct na bevestiging een e-mail op het door u ingevulde e-mailadres. In deze e-mail staat een link naar de pagina waar u het boekje kunt downloaden.

Let op: u zult op dit e-mailadres ook de ‘Bewegen zonder pijn’-dieren nieuwsbrieven ontvangen. Wilt u dit niet? Dan kunt u zich meteen weer uitschrijven nadat u het boekje gedownload hebt.

Inhoud boekje

Andrea Schachinger in het voorwoord: “In dit boek deel ik mijn kennis over paarden met je. Met als doel je paard heel lang gelukkig en gezond te houden. Ik heb een aantal beweegtips voor je op rij gezet die niet zozeer alleen maar over het trainen van je paard gaan. Maar ik neem je ook mee naar de basisprincipes van het rijden, want ken je die nog? Mijn kennis over de paarden heb ik opgedaan vanuit mijn studie als fysiotherapeut en specialisatie tot Dry Needling Therapeut, maar ook door samen te werken met dierenartsen, vakgenoten en professionele ruiters. Ik leer nog steeds over het karakter van paarden en het bewegingsapparaat. Er is zoveel te weten en te leren over onze de gezondheid en het geluk van onze mooie paarden. Veel leesplezier!”

Download nu het gratis boekje ’15 beste beweegtips voor paarden’.

Beoordeling van dit artikel: