Bijeenkomsten “Bewegen Zonder Pijn”

De kans is groot dat binnenkort Jan Ide de Jong ook bij u in de buurt komt. De bekende orthopedisch chirurg spreekt de komende maanden op verschillende locaties in Nederland over gewrichtsklachten. En zoals we van hem gewend zijn, krijgt u voldoende tijd om uw persoonlijke vragen aan hem te stellen. De toegang tot deze bijeenkomsten is meestal gratis. Ga direct naar informatie over de locaties en data.

Bijeenkomst Jan Ide de Jong

Orthopeed Jan Ide de Jong op tournee door Nederland

De komende maanden spreekt de bekende orthopeed Jan Ide Jong op vele plaatsen in het land over gewrichtsklachten. Tijdens deze bijeenkomsten zal hij meer vertellen over de oorzaak en behandeling van onder andere artrose. Ook zal dieper in gaan op alternatieve behandelmethodes, zoals de natuurlijke ontstekingsremmer Vloeibare Groenlipmossel, Curcumine of Zwarte bes-blad.

Interactieve bijeenkomst

Jan Ide de Jong weet met zijn enorme kennis over gewrichtsklachten én een vleugje humor altijd het publiek aan zich te binden. Tijdens deze bijeenkomst bespreekt hij niet alleen verschillende gewrichtsklachten, maar gaat hij ook dieper in op de nieuwe inzichten en behandelingen, waaronder Vloeibare Groenlipmossel, Curcumine of Zwarte bes blad. Het belooft vooral een interactieve avond te worden. Een groot deel van het programma is namelijk ingeruimd voor het stellen van vragen. Deze zullen door de orthopedisch chirurg uit Ede op deskundige wijze beantwoord worden.

Toegang gratis

Heeft u last van artrose of andere gewrichtsklachten of wilt u meer weten over het voorkomen van dergelijke aandoeningen? Dan mag u de bijeenkomst bij u in de buurt niet missen. Hieronder vindt u alle data en locaties van de bijeenkomsten met Jan Ide de Jong.

Data en locaties

Donderdag 12 oktober 2023 | Westerhoven

Organisatie: De Gezonde Teut, G&W GezondheidsWinkel Bergeijk
Locatie: De Buitengaander in Westerhoven, Dorpstraat 9, 5563 BC Westerhoven, NL
Inloop: 19.00 uur
Programma: 19.30 – 21.30 uur
Toegang: gratis
Aanmelden: degezondeteut@gmail.com of 0497 571 262

Woensdag 20 maart 2024 | Hurwenen

Organisatie: Natuurdrogist VitaCora in Zaltbommel
Locatie: Dorpshuis De Kil, Dorpsstraat 5, 5327 AR Hurwenen
Inloop: 19.30 uur
Programma: 20.00 – 22.00 uur
Toegang: gratis
Aanmelden: winkel@vitacora.nl of 0418 – 726 726

Donderdag 25 april 2024 | Apeldoorn

Organisatie: De Gezonde Zaak in Apeldoorn
Locatie: Het Bolwerk, Ravelijn 55, 7325 NT Apeldoorn
Inloop: 19.00 uur
Programma: 19.30 – 21.30 uur
Toegang: gratis
Aanmelden: mail@degezondezaakapeldoorn.nl of 055-5212662

Blijf op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten, meld u aan voor reminders

Spreker

Orthopeed J.I. de Jong

jan-ide-bzpIn zijn dagelijkse praktijk behandelt hij vooral mensen met knie- en heupartrose. Vanaf het stellen van de diagnose en het begeleiden en uitvoeren van de behandeling, tot – in het uiterste geval – het verrichten van een gewrichtsvervanging in de operatiekamer. De Jong staat bekend om zijn unieke behandeling van heupartrose middels een kleine snee in de lies. Hij zal hierover vertellen, alsook over de werking en het nut van Glucosamine, Chondroïtine, MSM, Hyaluronzuur (zowel als injecties als oraal), Groenlipmossel, Curcumine of Zwarte bes blad. Daarnaast vertelt de orthopeed dingen die u als patiënt zelf kunt doen om het leven zo draaglijk mogelijk te maken en/of te houden.

Video verslag van een eerdere bijeenkomst

Enkele reacties vorige bijeenkomst

Het was allemaal helder en duidelijk en in begrijpbare taal. De vraag en antwoord sessie was uitstekend. Vrijwel iedereen kreeg de kans om een vraag te stellen. Kortom: het was heel goed geregeld. – Huub Braafhart

Dhr. de Jong kwam over als een man die wist waar hij het over had en niet gestuurd werd door een fabrikant om zoveel mogelijk groenlipmossel ter verkopen. Dat was een verademing. Een duidelijk verhaal. Vooral ook de humor op vragen die niet echt relevant waren zonder mensen te bagataliseren. Boven verwachting dus. Ik kan zelf uitmaken of ik groenlipmossel ga kopen en zijn betoog zorgt ervoor dat ik mij erin blijf verdiepen. Een eerlijk verhaal. Bedankt. Samengevat: verassend goed. Ik hoefde mij niet te wapenen om een product wel of niet te kopen. – Marianne Broeke

Het is een soort openbaar spreekuur, waar patienten met elkaar en de arts hun probleem kunnen bespreken en van elkaar kunnen leren. Jan Ide de Jong gaf voor mij een duidelijke samenvatting. – A. J. De Broekert

Deel dit bericht

Stuur door via e-mail Print pagina

Beoordeling van dit artikel:
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen