Bijeenkomsten “Bewegen Zonder Pijn”

De kans is groot dat binnenkort Jan Ide de Jong ook bij u in de buurt komt. De bekende orthopedisch chirurg spreekt de komende maanden op verschillende locaties in Nederland over gewrichtsklachten. En zoals we van hem gewend zijn, krijgt u voldoende tijd om uw persoonlijke vragen aan hem te stellen. De toegang tot deze bijeenkomsten is meestal gratis. Ga direct naar informatie over de locaties en data.

Bijeenkomst Jan Ide de Jong

Orthopeed Jan Ide de Jong op tournee door Nederland

De komende maanden spreekt de bekende orthopeed Jan Ide Jong op vele plaatsen in het land over reumatische gewrichtsklachten. Tijdens deze bijeenkomsten zal hij meer vertellen over de oorzaak en behandeling van onder andere artrose en reumatoïde artritis. Ook zal dieper in gaan op alternatieve behandelmethodes, zoals de natuurlijke ontstekingsremmer Vloeibare Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad.

Interactieve bijeenkomst

Jan Ide de Jong weet met zijn enorme kennis over gewrichtsklachten én een vleugje humor altijd het publiek aan zicht te binden. Tijdens deze bijeenkomst bespreekt hij niet alleen verschillende gewrichtsklachten, maar gaat hij ook dieper in op de nieuwe inzichten en behandelingen, waaronder Vloeibare Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad. Het belooft vooral een interactieve avond te worden. Een groot deel van het programma is namelijk ingeruimd voor het stellen van vragen. Deze zullen door de orthopedisch chirurg uit Ede op deskundige wijze beantwoord worden.

Toegang gratis (m.u.v. Venray)

Heeft u last van artrose of andere gewrichtsklachten of wilt u meer weten over het voorkomen van dergelijke aandoeningen? Dan mag u de bijeenkomst bij u in de buurt niet missen. Hieronder vindt u alle data en locaties van de bijeenkomsten met Jan Ide de Jong.

Data en locaties

Woensdag 23 oktober 2019 | Voorthuizen

Organisatie: Dio Soap en Spice
Locatie: Ontmoetingscentrum ’t Trefpunt Voorthuizen, Roelenengweg 25, Voorthuizen
Inloop: 19.00 uur
Programma: 19.30 – 21.30 uur
Aanmelden: Bij Dio Soap en Spice

Woensdag 30 oktober 2019 (Let op, entree) | Venray

Organisatie: Rozemarijn en Thijm Venray
Locatie: Asteria Hotel Venray, Maasheseweg 80A, Venray
Inloop: 19.00 uur
Programma: 19.30 – 21.30 uur
Entree: 7,50 euro
Aanmelden: Bij Rozemarijn en Thijm Venray

Maandag 4 november 2019 | Krimpen a/d Lek

Organisatie: DA de Goudsbloem – Krimpen a/d Lek
Locatie: Cultuurhuis, Markt 201, Krimpen a/d Lek
Inloop: 19.00 uur
Programma: 19.30 – 21.30 uur
Aanmelden: Bij DA de Goudsbloem – Krimpen a/d Lek

Dinsdag 5 november 2019 | Dordrecht

Organisatie: G&W Libra Dordrecht
Locatie: Het Polderwiel, Dudockplein 58, Dordrecht
Inloop: 19.00 uur
Programma: 19.30 – 21.30 uur
Aanmelden: Bij G&W Libra Dordrecht

Woensdag 13 november 2019 | Bunschoten-Spakenburg

Organisatie: Etos van Twillert Bunschoten-Spakenburg
Locatie: Party en sportcentrum Twizst, Zaal Orangerie, De kronkels 12a, Bunschoten-Spakenburg
Inloop: 19.00 uur
Programma: 19.30 – 21.30 uur
Aanmelden: helaas is deze bijeenkomst vol

Blijf op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten, meld u aan voor reminders

Spreker

Orthopeed J.I. de Jong

jan-ide-bzpIn zijn dagelijkse praktijk op de poli Orthopedie van het Ziekenhuis ‘Gelderse Vallei’ te Ede behandelt hij vooral mensen met knie-artrose. Vanaf het stellen van de diagnose en het begeleiden en uitvoeren van de behandeling, tot – in het uiterste geval – het verrichten van een gewrichtsvervanging in de operatiekamer. Hij zal hierover vertellen, alsook over de werking en het nut van Glucosamine, Chondroïtine, MSM, Hyaluronzuur (zowel als injecties als oraal), Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes blad. Daarnaast vertelt de orthopeed dingen die u als patiënt zelf kunt doen om het leven zo draaglijk mogelijk te maken en/of te houden.

Video verslag van een eerdere bijeenkomst

Enkele reacties vorige bijeenkomst

Het was allemaal helder en duidelijk en in begrijpbare taal. De vraag en antwoord sessie was uitstekend. Vrijwel iedereen kreeg de kans om een vraag te stellen. Kortom: het was heel goed geregeld. – Huub Braafhart

Dhr. de Jong kwam over als een man die wist waar hij het over had en niet gestuurd werd door een fabrikant om zoveel mogelijk groenlipmossel ter verkopen. Dat was een verademing. Een duidelijk verhaal. Vooral ook de humor op vragen die niet echt relevant waren zonder mensen te bagataliseren. Boven verwachting dus. Ik kan zelf uitmaken of ik groenlipmossel ga kopen en zijn betoog zorgt ervoor dat ik mij erin blijf verdiepen. Een eerlijk verhaal. Bedankt. Samengevat: verassend goed. Ik hoefde mij niet te wapenen om een product wel of niet te kopen. – Marianne Broeke

Het is een soort openbaar spreekuur, waar patienten met elkaar en de arts hun probleem kunnen bespreken en van elkaar kunnen leren. Jan Ide de Jong gaf voor mij een duidelijke samenvatting. – A. J. De Broekert

Deel dit bericht

Stuur door via e-mail Print pagina

Beoordeling van dit artikel:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4.2/5]
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen