Bijeenkomsten “Bewegen Zonder Pijn”

Bewegen Zonder Pijn bijeenkomsten in 2016

Bijeenkomst Jan Ide de Jong

Bewegen Zonder Pijn organiseert net zoals in de afgelopen jaren ook in 2016 meerdere bijeenkomsten waarbij orthopeed J.I. de Jong een lezing gaf over artrose en het gebruik van de vloeibare Groenlipmossel en Curcumine.

De bijeenkomst is met name interessant als u uw vragen wilt bespreken met de orthopeed en in contact wilt komen met andere artrosepatiënten. Lees de verslagen van eerdere bijeenkomsten.

Programma

 • 14.00 – 14.05 uur: Welkom door Eugène Mathijssen
 • 14.05 – 14.30 uur: Orthopeed J.I. de Jong: “De verschillende vormen van gewrichtsklachten en wat je er zelf aan kunt doen – Nieuwe inzichten en werking van behandelingen die helpen bij artrose”
 • 14.30 – 15.30 uur: Gelegenheid tot het stellen van vragen in de groep
 • 15.30 – 16.00 uur: Koffie/thee en gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen en evt. nog vragen te stellen aan de spreker

Locaties en data

 • 15 maart 2016 in Bergen op Zoom voor Nederland en België
  Locatie: La Place, Mastendreef 85, 4623 RE Bergen op Zoom, Nederland
 • 7 juni 2016 in Aalsmeer
  Locatie: Centrum Zonnewijzer, Linnaeuslaan 2A, 1431 JV Aalsmeer
 • 20 september 2016 in Maastricht
  Locatie: Hotel van der Valk Maastricht, Nijverheidsweg 35, 6227 AL Maastricht
 • Op dit moment staan er geen nieuwe bijeenkomsten meer gepland die onder de verantwoordelijkheid van stichting ‘Bewegen zonder pijn’ vallen. Wanneer u interesse in nieuwe bijeenkomsten heeft, abonneert u zich dan op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Spreker

Orthopeed J.I. de Jong

jan-ide-bzpIn zijn dagelijkse praktijk op de poli Orthopedie van het Ziekenhuis ‘Gelderse Vallei’ te Ede behandelt hij vooral mensen met knie-artrose. Vanaf het stellen van de diagnose en het begeleiden en uitvoeren van de behandeling, tot – in het uiterste geval – het verrichten van een gewrichtsvervanging in de operatiekamer. Hij zal hierover vertellen, alsook over de werking en het nut van Glucosamine, Chondroïtine, MSM, Hyaluronzuur (zowel als injecties als oraal), Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes blad. Daarnaast vertelt de orthopeed dingen die u als patiënt zelf kunt doen om het leven zo draaglijk mogelijk te maken en/of te houden.

Foto’s van eerdere bijeenkomsten

Koek bijeenkomstVooraf bijeenkomst

IMG_9572IMG_9578

Bekijk meer foto’s op Facebook

Enkele reacties vorige bijeenkomst

Het was allemaal helder en duidelijk en in begrijpbare taal. De vraag en antwoord sessie was uitstekend. Vrijwel iedereen kreeg de kans om een vraag te stellen. Kortom: het was heel goed geregeld. – Huub Braafhart

Dhr. de Jong kwam over als een man die wist waar hij het over had en niet gestuurd werd door een fabrikant om zoveel mogelijk groenlipmossel ter verkopen. Dat was een verademing. Een duidelijk verhaal. Vooral ook de humor op vragen die niet echt relevant waren zonder mensen te bagataliseren. Boven verwachting dus. Ik kan zelf uitmaken of ik groenlipmossel ga kopen en zijn betoog zorgt ervoor dat ik mij erin blijf verdiepen. Een eerlijk verhaal. Bedankt. Samengevat: verassend goed. Ik hoefde mij niet te wapenen om een product wel of niet te kopen. – Marianne Broeke

Het is een soort openbaar spreekuur, waar patienten met elkaar en de arts hun probleem kunnen bespreken en van elkaar kunnen leren. Jan Ide de Jong gaf voor mij een duidelijke samenvatting. – A. J. De Broekert

Lees meer ervaringen van bezoekers.

Video impressie


Deel dit bericht

Stuur door via e-mail Print pagina

Meld u nu aan!

Momenteel zijn er geen nieuwe bijeenkomsten onder de verantwoordelijkheid van ‘Bewegen zonder pijn’ gepland, houd deze pagina in de gaten of abonneert u zich op de nieuwsbrief om altijd het laatste nieuws te horen.

Beoordeling van dit artikel:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.2/5]
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen