Over Bewegenzonderpijn.com

De website Bewegenzonderpijn.com is in beheer van Eugène Mathijssen, te bereiken op info@bewegenzonderpijn.com.

Eugène MathijssenHoofdredacteur van de website Bewegenzonderpijn.com is Eugène Mathijssen. Hij is gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. De afgelopen vijf jaar hebben veel mensen in zijn directe omgeving last gekregen van artrose en andere gewrichtsklachten. Het viel hem op dat veel van hen uiteindelijk vast liepen in de medische machine. Ze kregen te horen dat er niets aan te doen was en dat ze er maar mee moesten leren leven. Of ze werden met een ontstekingsremmende pijnstiller met veel bijwerkingen naar huis gestuurd.

Om die reden is Eugène Mathijssen zich gaan verdiepen in gewrichtsklachten en mogelijke alternatieve behandelingsmethoden. Naar zijn mening kunnen o.a. voeding, beweging, oefeningen en voedingssupplementen een goede ondersteuning zijn bij artrose en andere gewrichtsklachten. Op Bewegenzonderpijn.com vindt u allerlei informatie en tips over gewrichtsproblemen en over mogelijke behandelmethoden.

Meld u aan voor de Bewegenzonderpijn.com-nieuwsbrief.

Voor specifieke vragen of voor verder contact kunt u onderstaand contactformulier invullen. Of u kunt een e-mail sturen. Het e-mailadres van Eugène Mathijssen is info@bewegenzonderpijn.com.

Adres: Stichting Bewegen Zonder Pijn, Pyreneeën 53, 1060 NP, Amsterdam

KVK: 62078259

Telefoon: 020 72 380 00 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag)

Adverteren op Bewegen Zonder Pijn? Lees hier informatie over adverteren.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
(advertentie)
Gezondheid aan huis