Over Bewegenzonderpijn.com

William CortvriendtBewegen zonder Pijn is een uitgebreid informatieplatform over artrose en reumatische aandoeningen, osteoporose (botontkalking) en hart- en vaatziekten. In de toekomst zullen steeds meer onderwerpen met betrekking tot het behoud van de gezondheid worden toegevoegd. Deze website wordt beheerd door de Stichting Bewegen zonder Pijn, waarvan arts en bestsellerauteur William Cortvriendt de voorzitter is. Hij schreef de zeer succesvolle boeken ‘Hoe word je 100?’ en ‘Lichter’.

Eugène MathijssenHoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn is Eugène Mathijssen. Hij is gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.

Meer informatie over Bewegen zonder pijn

Bijeenkomsten

Bewegen zonder pijn informeert u graag over bijeenkomsten in het land over artrose. Lees meer informatie over bijeenkomsten.

Veelgestelde vragen

Sommige vragen worden vaak gesteld aan de medewerkers van Bewegen zonder pijn. Voor uw en ons gemak staan deze op een rij! Ga naar de veelgestelde vragen.

Missie en visie

De stichting Bewegen zonder pijn heeft een ANBI status. Alle informatie met betrekking tot de ANBI is hier te lezen.

Adverteren

Het is mogelijk om te adverteren op Bewegen zonder pijn. Interesse? Lees meer informatie over adverteren.

Bewegen zonder pijn

Bewegen zonder Pijn is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een omvangrijk informatieplatform voor het behoud en verbeteren van de gezondheid. Met veel artikelen over de oorzaak, symptomen en behandeling van artrose, reumatoïde artritis en andere gewrichtsklachten. Ook hart- en vaatziekten komen uitgebreid aan bod, omdat deze aandoeningen dezelfde risicofactoren als reumatische gewrichtsklachten hebben. Op Bewegen zonder Pijn vindt u verder veel informatie over voeding en beweging en kunt u oefenvideo’s bekijken. Ook vindt u veel informatie hoe u de gewrichten van uw hond, kat of paard gezond kunt houden.

Op Bewegen zonder Pijn kunt u gratis boekjes downloaden met waardevolle informatie over het verminderen van gewrichtsklachten en het voorkomen van hart- en vaatziekten. Ook is er een speciaal boekje met beweegtips voor honden. Verder organiseert Bewegen zonder Pijn regelmatig informatiebijeenkomsten in het land én uitzendingen met specialisten via Facebook of YouTube. Meld u aan voor de Bewegenzonderpijn.com-nieuwsbrief.

Voor specifieke vragen of voor verder contact kunt u onderstaand contactformulier invullen. Of u kunt een e-mail sturen. Het e-mailadres van Eugène Mathijssen is info@bewegenzonderpijn.com.

Adres: Stichting Bewegen Zonder Pijn, Hartweg 2, 3762 SE, Soest

KVK: 62078259

Telefoon: 020 72 380 00 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag)

Adverteren op Bewegen Zonder Pijn? Lees hier informatie over adverteren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.