Download gratis “15 beste beweegtips voor honden”

Download gratis het boekje ’15 beste beweegtips voor honden’ van Martin Gaus via onze website! Het boekje met een winkelwaarde van € 4,95 kunt u kosteloos downloaden door in het kader op deze pagina uw gegevens in te vullen en op ‘Gratis bestellen’ te klikken.

*Verplicht

U ontvangt direct na bevestiging een e-mail op het door u ingevulde e-mailadres. In deze e-mail staat een link naar de pagina waar u het boekje kunt downloaden.

Let op: u zult op dit e-mailadres ook de ‘Bewegen zonder pijn’-nieuwsbrieven ontvangen. Wilt u dit niet? Dan kunt u zich meteen weer uitschrijven nadat u het boekje gedownload hebt.

Inhoud boekje

In het boekje ‘15 beste beweegtips voor honden’ beschrijft hondenliefhebber Martin Gaus op een toegankelijke manier wat de do’s en don’ts zijn voor beweging bij honden. Niet alleen bij oudere honden is het belangrijk te weten welke beweging goed is: juist ook bij jonge honden kan beweging veel invloed hebben op de levenskwaliteit in de latere jaren.
Martin Gaus legt in het boekje ook uit wat u kunt doen als u ziet dat uw hond minder goed beweegt of zelfs pijn heeft bij het bewegen. Gewrichtsproblemen zoals artrose en artritis komen veel voor bij honden. Ook kunnen spondylose, heupdysplasie of elleboogdysplasie voor problemen zorgen. Wat kunt u daar dan aan doen? U leest het in 15 beste beweegtips voor honden.

Bestel of download nu het gratis boekje ’15 beste beweegtips voor honden’.

Beoordeling van dit artikel: