Adverteren op BewegenZonderPijn.com

Actieve community van meer dan 100.000 mensen

Bewegen zonder Pijn is uitgegroeid tot een belangrijk platform voor patiënten met artrose en artritis. Hier vinden ze de laatste informatie over ontwikkelingen en behandelingen die moeten leiden tot minder pijn en meer beweeglijkheid. Deze zeer actieve community bestaat inmiddels uit meer dan 100.000 vrouwen én mannen en gemiddeld bezoeken 285.000 mensen per maand onze site. Bewegen zonder Pijn is dan ook een uitstekend platform voor bedrijven en organisaties die tegen aantrekkelijke tarieven een brede doelgroep willen bereiken.

Op wie is Bewegen zonder Pijn gericht?

Bewegen zonder Pijn richt zich op mannen en vrouwen vanaf 40 jaar. De gemiddelde leeftijd in Nederland stijgt nog steeds. Dat betekent dat het behoud van een goede gezondheid voor veel mensen een belangrijk thema is. Soepele gewrichten spelen daarbij een belangrijke rol om tot op hoge leeftijd volop te kunnen genieten van een maximale bewegingsvrijheid. Bewegen zonder Pijn geeft informatie over achtergronden, adviezen en behandelingsmethoden om soepel te kunnen blijven bewegen. En om bij beginnende en gevorderde gewrichtsklachten de ontstekingen en pijnklachten te verminderen. De doelgroep van Bewegen zonder Pijn is dus vrouwen en mannen van 40 jaar en ouder. Een zeer brede doelgroep die niet alleen geïnteresseerd is in gezondheid, maar ook in bijvoorbeeld vakanties, hulpmiddelen, interieur en mode. Tegen aantrekkelijke tarieven kunt u deze interessante groep van 40plussers bereiken op Bewegen zonder pijn.

Advertentiemogelijkheden

U heeft een product of dienst dat u graag breed onder de aandacht wil brengen van vrouwen en mannen van 40 jaar en ouder? Bewegen zonder Pijn is dan een prima medium voor online advertising. U kunt kiezen voor banners of een advertentie op één van onze redactionele pagina’s. Dit zorgt voor een hoge attentiewaarde. Daarnaast is online advertising uitermate geschikt om traffic naar uw eigen website te generen.

Ook contentintegratie behoort tot de mogelijkheid. Uw plaatst dan uw boodschap in de vorm van een advertorial. Dit kan op een bestaande redactiepagina of op een geheel eigen pagina. Dit is een efficiënte advertentietool om de kennis omtrent uw product of dienst bij de doelgroep te verhogen.

Bewegen zonder Pijn organiseert regelmatig bijeenkomsten over artrose en artritis in het land. Deze worden gemiddeld door 150 mensen bezocht. Na afloop ontvangen alle bezoekers een goedgevulde goodiebag. Het beschikbaar stellen van monsters, producten of informatiefolders voor deze goodiebag behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Meer informatie?

Neem contact op met Bewegen zonder Pijn over de advertentiemogelijkheden en tarieven.
Telefoon: 020 72 380 00
E-mail: info@bewegenzonderpijn.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen