Download kosteloos het boekje “Osteoporose: alles over de stille bottenroof”

Download kosteloos het boekje 'Osteoporose: alles over de stille bottenroof'


*Verplicht

U ontvangt direct na bevestiging een e-mail op het door u ingevulde e-mailadres. In deze e-mail staat een link naar de pagina waar u het boekje kunt downloaden.

Let op: u zult op dit e-mailadres ook de ‘Bewegen zonder pijn’-nieuwsbrieven ontvangen. Wilt u dit niet? Dan kunt u zich meteen weer uitschrijven nadat u het boekje gedownload hebt.

Inhoud boekje “Osteoporose: alles over de stille bottenroof”

Bent u boven de 50? Dan bent u waarschijnlijk slachtoffer van een brute beroving. Zonder dat u het in de gaten heeft, verdwijnt dag in dag uit een kleine hoeveelheid botweefsel. Dat deze brutale diefstal aan de gang is, merkt u pas als u na een valpartij een bot breekt. U heeft dan helaas het bewijsstuk in handen dat uw botten dunner en brozer zijn geworden. En de dader is osteoporose of botontkalking.

Met alleen calcium lost u deze misdaad niet op. Dit mineraal heeft immers een lange weg te gaan voordat het in de botten kan worden opgenomen. En daarvoor heeft het de hulp nodig van specifieke vitaminen en mineralen. Deze voedingsstoffen voorkomen dat calcium in uw bloed blijft circuleren en het proces van aderverkalking voor hart- en vaatziekten kunnen zorgen.

Dit boekje bevat waardevolle informatie hoe u uw botmassa en botdichtheid op peil kunt houden bij het ouder worden. Wij leggen u heel precies uit hoe u het calcium dáár krijgt waar u het wilt hebben, het botweefsel, en het daar ook kunt houden. Zo zet ook u een succesvolle stap in de strijd tegen de ‘stille’ bottenroof die osteoporose heet.
Bestel of download nu het gratis boekje “Osteoporose: alles over de stille bottenroof”.

Beoordeling van dit artikel: