Download gratis “10 beste beweegtips voor katten”

Download gratis het boekje “10 beste beweegtips voor katten” van Linda van Klaveren via onze website! Het boekje met een winkelwaarde van € 4,95 kunt u kosteloos downloaden door in het kader op deze pagina uw gegevens in te vullen en op ‘Gratis bestellen’ te klikken.

*Verplicht

U ontvangt direct na bevestiging een e-mail op het door u ingevulde e-mailadres. In deze e-mail staat een link naar de pagina waar u het boekje kunt downloaden.

Let op: u zult op dit e-mailadres ook de ‘Bewegen zonder pijn’-nieuwsbrieven ontvangen. Wilt u dit niet? Dan kunt u zich meteen weer uitschrijven nadat u het boekje gedownload hebt.

Inhoud boekje

In het boekje ‘10 beste beweegtips voor katten’ beschrijft kattenliefhebber Linda van Klaveren op een toegankelijke manier wat de do’s en don’ts zijn voor beweging bij katten. Een leven zonder katten kan zij zich niet meer voorstellen. Uit ervaring weet zij dat het ontzettend belangrijk is om de gewrichten van een kat in goede conditie te houden. Veel katten krijgen op latere leeftijd last van gewrichtsproblemen, wat veel leed, pijn en ongemak met zich meebrengt. Niet leuk voor de kat en ook niet voor het baasje. Hou daarom je kat in goede conditie, door de juiste beweging en een gezond gewicht.

Bestel of download nu het gratis boekje ’10 beste beweegtips voor katten’.

Beoordeling van dit artikel: