Artrose-patiënten gezocht voor boek

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 20 okt 2016

artrose-boek-schrijven-interviewMonique van Tillaard werkt op dit moment aan een boek over artrose. Dit doet ze mede in samenwerking met de Stichting Gezondheid en de Stichting Bewegen zonder pijn. In dit boek ‘Lief voor mijn lijf’ komt veel informatie over artrose te staan om lotgenoten verder te kunnen helpen met deze aandoening.

Uw persoonlijke verhaal

De auteur wil veel herkenning in het boek bieden. Daarom is ze op zoek naar mensen met artrose die hun persoonlijke verhaal over artrose willen delen. Monique wil deze mensen interviewen en het verhaal plaatsen in het boek. Hebt u belangstelling om mee te werken aan dit boek over artrose? Neem dan even contact op met Monique Tillaard via e-mail: musje76@gmail.com.

Beoordeling van dit artikel:
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.