BZP Live: wat kunnen we doen tegen veroudering?

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 28 jan 2019

Kunnen voedingssupplementen helpen om het ouderdomsproces te vertragen? Deze vraag staat op 5 februari a.s. centraal tijdens een nieuwe live uitzending met orthomoleculair therapeut Marco van der Pol. Dit keer is uitzending niet alleen op Facebook, maar ook op Youtube te volgen!

Kijk de BZP Live uitzending met Marco van der Pol terug


De uitzending begint vanaf minuut 4:49.
Bekijk de uitzending op Facebook.

BZP Live

Op 5 februari a.s. om 19.00 uur gaat Bewegen zonder Pijn weer live. En het belooft een zeer interessante uitzending te worden. Dan gaan we in gesprek met orthomoleculair therapeut Marco van der Pol over het vertragen van het verouderingsproces. Dit keer kunt u de uitzending zowel op Facebook als op Youtube volgen. Daarom de nieuwe naam: BZP Live.

Gezond ouder worden

Het is eigenlijk wel goed nieuws: in Nederland stijgt de gemiddelde leeftijd maar door. Maar ouder worden betekent ook nieuwe uitdagingen. U zult maatregelen moeten nemen om uw lichaam langer goed te laten functioneren. Dat betekent dat de gezondheid van uw botten, gewrichten en hart en bloedvaten extra aandacht verdienen. Maar niet alleen het bestrijden van inwendige ouderdomsverschijnselen zijn een belangrijk punt. Ook het vertragen van huidveroudering zal voor veel mensen een prioriteit zijn. We willen immers niet alleen vitaal, maar ook met zo weinig mogelijk rimpels ouder worden.

Voedingssupplementen

Als orthomoleculair specialist weet Marco van der Pol als geen ander wat u moet doen om tot op hoge leeftijd nog goed te kunnen blijven functioneren. Zo is hij een groot voorstander van het gebruik van voedingssupplementen om bijvoorbeeld de gewrichten of botten te ondersteunen. Van der Pol zal tijdens BZP dan ook waardevolle adviezen geven om meer grip te krijgen op het verouderingsproces. Zowel inwendig als uitwendig.

Zelf vragen stellen

BZP Live is op dinsdag 5 februari a.s. vanaf 19.00 uur te volgen op onze Facebookpagina en op ons Youtube-kanaal. Het wordt vooral een interactieve uitzending. U kunt zelf Marco van der Pol vragen stellen, die hij van een deskundig antwoord zal voorzien. Hebt u nu al een vraag? Dan kunt u die alvast mailen naar info@bewegenzonderpijn.com. Hieronder de links naar onze Facebookpagina en Youtube-kanaal.

Klik hier om naar de Facebookpagina van Bewegen zonder Pijn te gaan.
Klik hier om naar het Youtube-kanaal van Bewegen zonder Pijn te gaan.

Beoordeling van dit artikel:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.

Reacties