Nieuw op ‘Bewegen zonder pijn’: oefenvideo’s voor de gewrichten

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 25 mei 2017

De website van ‘Bewegen zonder pijn’ is zeer uitgebreid, maar nog niet compleet. Steeds meer bezoekers lieten ons weten dat er een grote behoefte was aan eenvoudige oefenvideo’s. De afgelopen weken hebben we daarom een hele serie gemaakt. Dat betekent dat ‘Bewegen zonder pijn’ nu nog uitgebreider én completer is als het gaat om het behoud van gezonde gewrichten.

Eenvoudig achter het computerscherm

De video’s zijn opgenomen is samenwerking met Joost Baars van Bewegingscentrum Joost in Den Haag. Deze oefentherapeut heeft voor onze camera’s een groot aantal oefeningen voor de nek, schouders, heupen, knieën en voeten voorgedaan. Deze oefeningen kunt u heel eenvoudig thuis zelf voor het computerscherm doen. Het gaat om spierversterkende en mobiliserende oefeningen voor deze gewrichten.

Meer video’s op komst

In de toekomst zal ‘Bewegen zonder pijn’ samen met Joost Baars het aantal video’s verder uitbreiden. Zo staan er instructievideo’s in de planning voor het doen van allerlei huishoudelijke klusjes, zonder dat u uw gewrichten zwaar belast. Ook zullen we het aantal oefenvideo’s in de toekomst uitbreiden.

Beoordeling van dit artikel:
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.