Pijnloos bed opmaken dankzij slimme ritssluiting

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 31 mrt 2016

Het bed verschonen is een klus waar veel mensen met artrose huizenhoog tegenop zien. Met de nieuwe dekbedovertrekken van Ritzz gaat dit voortaan gemakkelijk en pijnloos. Rits open, dekbed erin en dichtritsen. Met een minimale belasting van de gewrichten is het bed dan snel opgemaakt.

Inspannend werk

bed verschonen artroseHet idee achter deze dekbedovertrekken is niet nieuw. Meestal bevindt de rits zich alleen aan de onderkant, zodat het nog een inspannend werk is om het dekbed in de overtrek te wurmen. De dekbedovertrekken van Ritzz zijn voorzien van een rits die van de zijkant naar de onderkant loopt. Deze loopt echter niet helemaal door naar de bovenkant. Zo wordt niemand ’s nachts wakker met een koude rits tegen de wang.

Minimale gewrichtsbelasting

Volgens de bedenkers is het nu niet langer meer een gedoe voor mensen met reumatische klachten om hun bed te verschonen. U ritst de dekbedovertrek open, legt het dekbed erin en ritst de overtrek weer dicht. Tijdens het uitvoeren van deze klus is de belasting van de gewrichten minimaal. De ritsen zijn verborgen ingezet, dus de dekbedovertrekken zien er prima uit. De dekbedovertrekken van Ritzz zijn verkrijgbaar bij www.ritzz.nl.

Beoordeling van dit artikel:
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.