Pijnvrij lopen… het kan echt!

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 12 nov 2019

(advertorial)

Genoeg van pijn aan voeten, heupen, knieën of rug?

Met de kybun schoenen bent u weer actief zonder pijn

Heeft u lichamelijke klachten aan voeten, knieën, heupen of rug? Dit wellicht in combinatie met overgewicht? U heeft pijn bij het lopen en heeft alles geprobeerd, maar weinig tot niets had effect?

De kybun schoenen brengen de oplossing!

De gepatenteerde luchtkussenzool geeft maar liefst 58% minder schokbelasting dan een
reguliere schoen. Het zacht elastische materiaal van de zool functioneert als een soort “schokdemper” die bij het lopen direct zorgt voor effectieve demping op de gewrichten.
Door de sterkere voetmusculatuur zult u uiteindelijk vaarwel kunnen zeggen tegen steunzolen en uw lichamelijke klachten. Vanaf de eerste stappen op de schoenen van kybun ervaart u een vermindering van pijn.

Ontsnap uit de neerwaartse spiraal

Lopen op de kybun schoenen brengt meer beweeglijkheid in uw leven en helpt u ontsnappen
uit de neerwaartse spiraal van pijn en moedeloosheid. Wanneer u enige tijd op de kybun schoen loopt, zult u in het geheel meer ontspannen, minder stress hebben door vermoeiende lichamelijke klachten en meer kunnen genieten van het leven.

Voordelen en effecten van kybun schoenen

  • Verlicht spierspanning.
  • Verbetert de lichaamshouding, u loopt meteen weer rechtop.
  • Verbetert uw algehele welzijn.
  • Verbetert uw fitheid zonder extra tijd en moeite.
  • Versterkt de heup- en kniegewrichten.

Fysiotherapeut kybun:
“Acute pijn wordt snel minder en het lopen van langere afstanden wordt weer mogelijk doordat de spanning op de gewrichten is verminderd”.

Levensvreugde

Klanten gaan een stuk gelukkiger bij ons de deur uit. Vaak is men eerst sceptisch en afwachtend; ‘ik geloof niet dat het kan, weer pijnloos lopen door een schoen’. Maar na de eerste stappen in de kybun schoen is men al snel overtuigd. ‘Het kan dus echt, pijnvrij lopen!’

Klant: “De kybun schoen gaf mij weer levensvreugde.”

Kom langs voor een gratis consult!

Wilt u de kybun schoenen uitproberen? U bent van harte welkom in ons
Experience Center in Zoeterwoude! Maak een (gratis en vrijblijvende) afspraak met de kybun-fysiotherapeut. We bespreken uw specifieke klachten en stellen een diagnose. We geven u advies over wat de kybun schoen voor u kan betekenen en welke oefeningen u kunt doen.

Bezoek onze webshop: kybunsolutions.nl

Bestel uw kybun schoenen gerust in de online-shop.
U bent nog één stap verwijderd van een pijnvrij alledaags leven.

Bezoek kybun Experience Center

U vindt ons op het Groene Hartplein 5 te Zoeterwoude, direct langs de snelweg A4 (afslag Zoeterwoude-Dorp), naast restaurant La Place. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt tenslotte voor de deur.

Heeft u vragen? Advies nodig? Mail of belt u ons!

  • 071 – 2032377 of 06 – 538 22 119
  • of mail naar info@kybunsolutions.nl
  • kybunsolutions.nl

Ervaringen van klanten:

“Ik sta weer -zonder pijn- middenin het leven!”

“Dank Ger en Jochem! Niets is hen teveel, de klant staat centraal. Wat heerlijk dat dat nog bestaat. Ik ben helemaal verkocht. Ondanks mijn klachten aan mijn knieën en rug zorgen deze schoenen ervoor dat ik weer pijnvrij kan bewegen. Ik ben jullie zeer dankbaar! Ze zorgen er ook voor dat mijn houding en manier van lopen zijn verbeterd. Je voelt je veel lichter en vrijer. Het leven is echt leuker en makkelijker als je op kybun schoenen loopt. Ik kan weer zonder pijn met mijn kleinkinderen leuke dingen ondernemen. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat veel meer mensen dit ook gaan ontdekken!”

Bekijk een video over de kybun schoenen

Beoordeling van dit artikel:
[Totaal: 2   Gemiddelde:  5/5]
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.

Reacties