Pas op: Bewegen zonder Pijn verkoopt niets!

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 7 feb 2017

donatie bewegen zonder pijn gebeldDe laatste tijd bereikten ons meerdere verontrustende berichten, namelijk dat de naam van ‘Bewegen zonder pijn’ wordt misbruikt. Een paar bezoekers van onze website en Facebookpagina meldden ons, dat ze uit onze naam benaderd zijn voor een productdemonstratie of donatie. ‘Bewegen zonder pijn’ verkoopt echter niets. Geen voedingssupplementen en geen hulpmiddelen. Daarnaast is én blijft ons informatieplatform voor mensen met artrose en andere gewrichtsklachten volledig gratis. ‘Bewegen zonder pijn’ zal u dus nooit benaderen voor een donatie.

300.000 bezoekers per maand

In de afgelopen jaren heeft ‘Bewegen zonder pijn’ zich ontwikkeld tot één van de grootste informatiebronnen over gewrichtsklachten. De website wordt maandelijks door 300.000 mensen bezocht. De nieuwsbrief belandt wekelijks, tweewekelijks of maandelijks bij meer dan 100.000 mensen in de mailbox. En de Facebookpagina heeft bijna 20.000 volgers. Via deze mediakanalen geven wij uitgebreide informatie over het ontstaan en verloop van aandoeningen aan de gewrichten, beweegprogramma’s, voedingsadviezen en alternatieve behandelmethoden.

Grote behoefte aan informatie

Doordat steeds meer mensen last van de gewrichten krijgen, is er een grote behoefte ontstaan aan deze informatie. Deze wordt naar onze mening nog onvoldoende ingevuld door artsen en zorginstellingen. Daarom blijft ‘Bewegen zonder pijn’ u ook in de toekomst informeren over alles wat u kan helpen om soepeler en met minder pijn te blijven bewegen. En helemaal gratis! Dus als u uit onze naam wordt benaderd voor een donatie of een productdemonstratie, dan kunt u dit verzoek negeren. ‘Bewegen zonder pijn’ vraagt niets én verkoopt niets. En dat zal ook in de toekomst zo blijven. Alleen zijn wij wel genoodzaakt om € 2,50 te blijven berekenen voor de verzendkosten van het gratis boekje ‘Bewegen zonder pijn’, indien dit per post wordt aangevraagd. Anders kunnen wij het versturen per post financieel niet blijven volhouden. Het downloaden van dit boekje (per e-mail) is en blijft wél kostenloos.

Bent u ook benaderd?

Bent u benaderd voor een donatie of een productdemonstratie uit naam van ‘Bewegen zonder pijn’? Meldt u dat ons alstublieft via info@bewegenzonderpijn.com. Dan kunnen wij deze zaak verder uitzoeken.

Beoordeling van dit artikel:
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.