Comfortabele beha voor vrouwen met gewrichtsklachten

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 8 okt 2019

Chronische gewrichtsklachten en er toch modieus én stijlvol uit willen zien? Het nieuwe lingeriemerk Elba London maakt dit nu mogelijk. De designers ontwikkelden lingerie met een unieke magnetische voorsluiting.


Het nieuwe lingeriemerk Elba London introduceert een nieuwe lijn beha’s voor vrouwen met chronische gewrichtsklachten, zoals artrose en reumatoïde artritis. De stijlvolle beha’s zijn voorzien van een gepatenteerde magnetische voorsluiting, zodat het aankleden met chronische gewrichtspijn een stuk gemakkelijker gaat. Helaas is deze speciale lingerie voorlopig alleen nog in Engeland verkrijgbaar.

Beperkte beweging

Onderzoek in Engeland heeft aangetoond, dat 41 procent van de vrouwen met chronische gewrichtsklachten weinig zelfvertrouwen heeft. Door de pijn kan bijvoorbeeld het aantrekken van een beha al een grote uitdaging zijn. Designer Judith Cook pakt dit probleem aan door lingerie te introduceren die vrouwen een comfortabel gevoel geeft en helpt om er stijlvol uit te zien. De beha is snel een eenvoudig aan te trekken bij een beperkte hand- of schouderbeweging.

Drie kleuren

De beha’s van Elba London zijn voorzien van een gepatenteerde magnetische voorsluiting en een brede onderband met zachte behuizing. Dit maakt ondersteuning zonder beugel mogelijk. De dubbel gelaagde cups zorgen voor een comfortabel gevoel. De bandjes zijn verstelbaar. De beha’s – verkrijgbaar in drie kleuren – zijn uitgebreid getest door vrouwen met chronische gewrichtsaandoeningen.

Beoordeling van dit artikel:
[Totaal: 6   Gemiddelde:  4.5/5]
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.

Reacties