BZP Live op 5 maart a.s.: waarom u niet afvalt van meer bewegen en minder eten

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 25 feb 2019

Arts en auteur William Cortvriendt over de mythes van afvallen

Overgewicht kan onze gezondheid ernstig bedreigen. U heeft bijvoorbeeld meer kans op artrose en hart- en vaatziekten. Het advies van uw arts is: meer bewegen en minder eten. Dit is grote onzin volgens arts en auteur William Cortvriendt. Op 5 maart a.s. legt hij in een nieuwe aflevering van BZP Live uit waarom. De uitzending is te volgen op Facebook én YouTube en begint om 19.00 uur.

Kijk de BZP Live uitzending met William Cortvriendt terug


De uitzending begint vanaf minuut 10:15.
Bekijk de uitzending op Facebook.
Bekijk de uitzending op YouTube.

Vet wegsmelten

In Nederland is bijna de helft van de volwassenen te zwaar. Dit aantal neemt tot 2040 toe tot meer dan zestig procent. In zijn bestseller ‘Lichter’ beschrijft Cortvriendt hoe deze gezondheidsbedreigende epidemie een halt kan worden toegeroepen. Daarbij toont hij op basis van wetenschappelijk onderzoek onomstotelijk aan, dat veel eten en weinig bewegen niet de oorzaak is van overgewicht. Ook tijdens de BZP Live uitzending zal William Cortvriendt met verrassende aanbevelingen komen die de overtollige kilo’s als het ware weg doen smelten.

Stel uw vragen

William Cortvriendt kent u misschien al van de bestseller en van het populaire Tv-programma ‘Hoe word je 100’. Bewegen zonder Pijn is er trots op om hem als gast te mogen ontvangen in een nieuwe aflevering van BZP Live. Tijdens de uitzending kunt u hem zelf vragen voorleggen. William Cortvriendt zal proberen er zoveel mogelijk te beantwoorden. Heeft u nu al een vraag voor hem? Dan kunt u deze alvast mailen naar info@bewegenzonderpijn.com. De uitzending begint op 5 maart a.s. om 19.00 uur. Hieronder de links naar onze Facebookpagina en Youtube-kanaal.

Meld u aan voor een herinnering op YouTube
Meld u aan voor een herinnering op Facebook

Beoordeling van dit artikel:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.

Reacties