Testpersonen gezocht voor duimbrace met perfecte pasvorm

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 13 nov 2018

Heeft u een duimbrace? Dan bent u het met ons eens: het ding is lelijk en zit niet echt lekker. Dat kan anders volgens Manometric. Met behulp van 3D scan- en printtechnieken maken zij een mooie en comfortabele brace voor u.

Duimbrace
Braces zijn vaak lelijk en zitten oncomfortabel. Daar wil Manometric nu verandering in brengen. Deze hightech startup – gevestigd pal naast de TU Delft – heeft nu een 3D geprinte brace ontwikkeld. Op dit moment is het bedrijf op zoek naar 25 testpersonen die tegen zeer gereduceerd tarief een duimbrace aangemeten krijgen.

3D scanner

Scan duimbraceReuma en artrose hebben een grote impact op het leven van patiënten. En het dragen van een oerlelijke en slecht zittende brace maakt het er allemaal niet beter op. Manometric heeft nu een geavanceerde 3D scanner ontwikkeld om een comfortabel en goed ogende brace te maken. Binnen een fractie van een seconde wordt uw hand opgemeten. Vervolgens wordt in overleg met de Orthopedisch Technoloog een passend ontwerp gemaakt. De brace wordt vervolgens met huidvriendelijke materialen door een 3D-printer vervaardigd. U mag zelf het kleurtje uitzoeken!

Aanmelden

Het bedrijf werkt samen met onder andere Reinier de Graaf Gasthuis en Gardeslen Orthopaedie. Op dit moment zoekt Manometric nog 25 testpersonen voor wie een brace voor het CMC duimgewricht wordt gemaakt. De kosten bedragen € 99 in plaats van € 299 euro. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Beoordeling van dit artikel:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.

Reacties