Reumaspeld is subtiele gespreksstarter

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 8 nov 2018

Let op: wegens enorm succes is de reumaspeld helaas niet meer verkrijgbaar.

Hoe is het om te leven met een reumatische aandoening? Soms wilt u daar graag met anderen over praten, maar is het moeilijk om er zelf over te beginnen. Daarom is er nu de reumaspeld die heel subtiel een gesprek voor u kan openen.

Reumaspeld Reuma Nederland
Reuma heeft een grote impact op uw leven. Natuurlijk wilt u graag met mensen in uw omgeving praten over wat het betekent om een reumatische aandoening te hebben. Over hoe u zich soms voelt en over de beperkingen die u ondervindt bij uw dagelijkse bezigheden. De reumaspeld kan dan een subtiele gespreksstarter zijn.

Uitnodiging

Deze reumaspeld heeft ReumaNederland speciaal voor WereldReumaDag 2018 laten maken. Door het dragen van deze speld weten mensen die u ontmoet dat u last heeft van een chronische gewrichtsaandoening. Het kan een uitnodiging zijn om met u een gesprek aan te gaan over wat het betekent om te moeten leven met reuma.

Gratis bestellen

De reumaspeld kunt u – zolang de voorraad stekt – gratis aanvragen bij ReumaNederland. Binnen drie weken krijgt u deze subtiele gespreksstarter dan thuis gestuurd. Klik hier om naar de bestelpagina te gaan.

Let op: wegens enorm succes is de reumaspeld helaas niet meer verkrijgbaar.

Beoordeling van dit artikel:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.

Reacties