Vraag het de orthopedisch chirurg

Heeft u een vraag over het middel met vloeibare Groenlipmossel en Curcumine? Lees dan eerst eens de veelgestelde vragen of de reeds gestelde vragen aan Jan Ide de Jong.

Staat uw vraag daar niet bij? En moet uw vraag écht beantwoord worden door een arts?
Stel dan direct uw vraag aan orthopeed Jan Ide de Jong

Orthopedisch chirurg Jan Ide de Jong uit Ede maakt zich ernstig zorgen over het toenemende aantal gewrichtsingrepen die hij moet uitvoeren. Naar zijn mening is er zeker bij beginnende en gevorderde klachten nog heel veel mogelijk om een ingrijpende operatie te voorkomen. Hij is zeer enthousiast over de ontstekingsremmende werking van de combinatie van vloeibare Groenlipmossel en Curcumine.

“Veel farmaceutische ontstekingsremmers – NSAIDs genaamd, zoals diclofenac en ibuprofen – hebben nare bijwerkingen en mogen bijvoorbeeld niet in combinatie met bloedverdunners gebruikt worden. Ik ben dan ook heel blij met de komst van een natuurlijk alternatief, dat even goed werkt, maar geen bijwerkingen heeft. Klinisch onderzoek zal binnenkort de werkzaamheid nog verder aantonen, maar ik adviseer het nu al aan veel van mijn cliënten.”

Stel uw vraag aan orthopeed Jan Ide de Jong

Deel dit bericht

Stuur door via e-mail Print pagina

Beoordeling van dit artikel:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.5/5]