Patat met hennepmayonaise

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 27 jul 2018

Sinds kort kunnen klanten van frietspeciaalzaak Dr. Pieper in Amsterdam patat eten met wiet-mayonaise. Deze is speciaal door de snackbarhouder ontwikkeld om mensen op een bijzondere manier van gezonde voedingsmiddelen te voorzien. De mayonaise bevat CBD-olie en hennepzaadolie die onder andere pijn en ontstekingen bij gewrichtsklachten zouden kunnen verminderen.

wietmayonaise

CBD-olie

Deze nieuwe frietsaus is romig, zoetig en heeft een subtiele wietsmaak. Niemand hoeft bang te zijn om ‘high’ te worden, want CBD-olie en hennepzaadolie bevatten geen hallucinerende bestanddelen. De eerste klanten waren overigens zeer te spreken over het ‘wietje met’. De mayonaise werd omschreven als ‘lekker’, ‘fris’ en ‘romig’.

Wietijs

Dr. Pieper heeft inmiddels de smaak te pakken van wiet. Op dit moment wordt hard gewerkt aan speciaal wietijs. Wanneer dit wordt geïntroduceerd, is nog niet bekend. Ook eens een ‘wietje met’ proberen? Deze bijzondere frietspeciaalzaak is gevestigd in de Kinkerstraat 142H in Amsterdam-West.

Beoordeling van dit artikel:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.

Reacties