Wereld Reuma Dag 2021: Time2Work

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 11 okt 2021

Morgen, 12 oktober 2021, is het Wereld Reuma Dag. Wereldwijd staan miljoenen mensen op deze dag stil bij de impact van reuma. Dit jaar ligt de nadruk op de Time2Work-campagne die helpt om mensen met een chronische gewrichtsaandoening (artrosereumatoïde artritisfibromyalgie en andere reumatische aandoeningen) aan het werk te helpen én aan het werk te blijven.


Dit wordt pakkend geïllustreerd met vier videoreportages, waarin patiënten oplossingen vinden voor beperkingen in hun werkend leven. Een vroege diagnose zorgt ervoor dat mensen met reuma vrijwel normaal kunnen blijven functioneren door de bredere keuze uit behandelmethodes die de klachten kunnen beperken en/of remmen. Stichting ‘Bewegen zonder pijn’ ondersteunt deze actie dan ook van harte!

Lees verder over Wereld Reuma Dag 2021.

Beoordeling van dit artikel:
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.

Reacties