BZP Live met orthopeed Jan Ide de Jong over schouderklachten

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 8 jun 2022

Noteer alvast in uw agenda: 12 juli a.s. om 20.00 uur

BZP Live met orthopeed Jan Ide de Jong over schouderklachten FB

Op dinsdag 12 juli a.s. om 20.00 uur is de Jan Ide de Jong weer te gast in een nieuwe live-uitzending op Facebook. Dit keer staan schouderklachten centraal. Daarom schuift naast de bekende orthopeed ook zijn collega Wilko Beijneveld aan. Hij is gespecialiseerd in schouderchirurgie, zodat tijdens de uitzending ook de meest ingewikkelde vragen van een zeer deskundig antwoord kunnen worden voorzien. De uitzending begint om 20.00 uur, maar er wordt iets vroeger gestart om u voldoende de tijd te geven om uw geluidsinstellingen te testen.

Schouder: gecompliceerd gewricht

De schouder is misschien wel het meest gecompliceerde gewricht van het lichaam. Het kan namelijk als enige alle richtingen op worden bewogen. Juist door die grote beweeglijkheid kan er veel misgaan in de schouder. Denk daarbij o.a. aan frozen shoulder, artrose, slijmbeursontsteking en peesontsteking. Jan Ide de Jong en Wilko Beijneveld vertellen u alles over de oorzaak van deze schouderklachten en hoe ze behandeld kunnen worden. Daarnaast zullen ze uitgebreid de vragen beantwoorden die per mail of tijdens de uitzending gesteld worden.

Helaas alleen op Facebook

In het verleden werd BZP Live tegelijkertijd via Facebook én YouTube uitgezonden. Helaas is dat op dit moment niet mogelijk, zodat alleen op Facebook de uitzending bekeken kan worden. Heeft u geen account bij dit sociale netwerk, dan kunt misschien de uitzending volgen via het account van een huisgenoot of een goede kennis. In ieder geval kunt u de hele uitzending achteraf terugkijken op YouTube.

Stel alvast uw vraag

Tijdens de uitzending kunt u vragen aan de orthopeden als opmerking onder de reacties stellen. De redactie zal deze dan direct doorsturen naar de presentator. Ook kunt u vooraf al uw vraag per mail stellen. Gebruik daarvoor: info@bewegenzonderpijn.com. Ook als u op een later tijdstip de uitzending op YouTube gaat terugkijken kunt u uw vraag mailen.

Zo kijkt u live mee

Het enige wat u hoeft te doen is om op deze link te klikken.

Het liefst een paar minuten voor 20.00 uur, zodat u de geluidsinstellingen kunt controleren. Veel mensen klagen dat ze geen geluid horen tijdens de uitzending. Klik dan op het luidsprekericoontje dat u rechts onder de video kunt vinden.

Beoordeling van dit artikel:
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.