Facebook Live op 4 december a.s. met orthopeed Jan Ide de Jong over preventie artrose

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 22 nov 2018

Op dinsdag 4 december a.s. is er weer een Facebook Live uitzending met de bekende orthopeed Jan Ide de Jong. Dit keer gaat hij praten over preventie van artrose. Wat kunt u doen om slijtage van de gewrichten te voorkomen? Hoe kunt u de pijn en stijfheid bij beginnende en gevorderde klachten verminderen? De uitzending start om 19.00 uur en is te volgen op de Facebookpagina van Bewegen zonder Pijn.

Vloeibare groenlipmossel

De eerste uitzending met Jan Ide de Jong was met meer dan 15.000 kijkers op Facebook een groot succes. Met de regelmaat van de klok krijgt Bewegen zonder Pijn de vraag om hem opnieuw voor de camera te halen. Dat gaat op 4 december a.s. dus weer gebeuren. Uiteraard zal hij uitgebreid uitleggen wat artrose is. Daarnaast komt hij met tips hoe u uw gewrichten tegen deze aandoening kunt beschermen. Uiteraard geeft hij ook advies wat u kunt doen bij beginnende en gevorderde gewrichtsklachten. De Jong is een sterke voorstander van het gebruik van vloeibare groenlipmossel, curcumine en zwarte bes-blad. Dit zijn natuurlijke ontstekingsremmers die werken in het gebied van de gewrichten.

Jan Ide de Jong

Vragen beantwoorden

Het aardige van een Facebook Live is, dat u zelf vragen kunt stellen die direct door Jan Ide de Jong tijdens de uitzending zullen worden beantwoord. Dat doet u door uw vraag onder de reacties te zetten. De redactie van Bewegen zonder Pijn zal tijdens de uitzending zoveel mogelijk vragen aan de orthopeed voorleggen. Om de uitzending te kunnen volgen, moet u wel de Facebookpagina van Bewegen zonder Pijn volgen. Als u dat nog niet doet, dan kunt u dat doen via deze link naar de Facebookpagina van Bewegen zonder Pijn.

De Facebook Live-uitzending start dinsdag 4 december om 19.00 uur en zal ongeveer anderhalf uur duren.

Beoordeling van dit artikel:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.

Reacties