Verslag: Facebook Live uitzending met orthopeed Jan Ide de Jong groot succes

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 6 apr 2018

De allereerste Facebook Live uitzending van Bewegen Zonder Pijn is een groot succes geworden. Meer dan duizend kijkers volgden deze uitzending, waarin orthopedisch chirurg Jan Ide de Jong uitgebreid vertelde over artrose en behandelingsmethoden. Inmiddels is de video al meer dan 15.000 keer bekeken op Facebook.

Jan Ide de Jong

Vragen stellen

“Dit smaakt naar meer,”

zegt BZP-redacteur Eugène Mathijssen.

“Er is een duidelijke behoefte om op zo’n laagdrempelige manier informatie te krijgen over gewrichtsklachten en andere gezondheidsproblemen. Veel mensen hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om tijdens de uitzending rechtstreeks een vraag te stellen aan Jan Ide de Jong. Het waren er zoveel, dat we geen tijd hadden om ze allemaal te beantwoorden.”

Hart- en vaatziekten

Bewegen Zonder Pijn heeft voornemens om in de toekomst meer Facebook Live uitzendingen te plannen. Uiteraard zal orthopeed Jan Ide de Jong dit jaar nog een keer over artrose en andere gewrichtsklachten komen praten. Maar ook specialisten op het gebied van hart- en vaatziekten en diergeneeskunde zullen de komende maanden in een Facebook Live uitzending te zien zijn. Houdt u daarom de aankondigingen in onze nieuwsbrief en op onze website en Facebookpagina goed in de gaten.

Uitzending gemist

Veel mensen hebben ons gemaild en gebeld, dat ze de uitzending gemist hebben en dat ze deze graag een keer willen terugkijken. Aangezien niet iedereen op Facebook zit, kunt u ook hieronder de video bekijken.

LET OP! Het filmpje (inclusief audio) begint pas vanaf minuut 7:00.

Artrose: wat zijn de huidige en toekomstige behandelingen?

Facebook Live met Orthopeed Jan Ide de Jong.Thema: Artrose: wat zijn de huidige en toekomstige behandelingen?Programma: https://www.bewegenzonderpijn.com/facebook-live/De uitzending start vanaf minuut 7. Hoort u geen geluid dan klikt u op het geluidsicoontje rechtsonderin de video.

Geplaatst door BewegenZonderPijn.com op Dinsdag 3 april 2018

Beoordeling van dit artikel:
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.