Nieuwe versie ‘Bewegen zonder Pijn’ gratis te downloaden

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 31 mei 2016

Het boekje ‘Bewegen zonder Pijn’ is de afgelopen vijf jaar tienduizenden keren gedownload of aangevraagd. Hoog tijd om deze gratis uitgave in een nieuw en moderner jasje te steken en de inhoud te actualiseren. Sinds deze week is dit vernieuwde boekje gratis te downloaden als PDF of tegen 2,50 euro verzendkosten aan te vragen.

Verbetering

boekje-bzp-oud-en-nieuw‘Bewegen zonder Pijn’ is zeer tevreden met het eindresultaat. Het boekje is kleurrijker geworden en nog beter leesbaar dankzij de vernieuwde lay-out en toevoeging van ondersteunend beeldmateriaal. Op toegankelijke wijze wordt beschreven wat artrose, reumatoïde artritis en andere reumatische klachten inhouden. Daarnaast worden nieuwe behandelingsmethoden bij chronische gewrichtsklachten uitgebreid beschreven. Uiteraard komen ook groenlipmossel, curcumine of zwarte bes-blad aan de orde. Deze natuurlijke ontstekingsremmers laten bij veel mensen met chronische gewrichtsklachten een duidelijke verbetering zien.

Boekvorm

Het vernieuwde boekje kunt u gratis downloaden via onze website of aanvragen tegen 2,50 euro verzendkosten. U krijgt het dan in boekvorm toegestuurd. De winkelwaarde van deze uitgave is overigens 4,95 euro.

Download of bestel het vernieuwde boekje ‘Bewegen Zonder Pijn’

Beoordeling van dit artikel:
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.