Facebook Live op 20 november a.s. over risico’s hart- en vaatziekten

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 30 okt 2018

Op dinsdag 20 november a.s. is wetenschappelijk onderzoeker Henk Viëtor te gast in de tweede Facebook Live uitzending van Bewegen zonder Pijn. Hij zal uitgebreid vertellen over hart- en vaatziekten en het voorkomen van deze levensbedreigende aandoeningen. Ook zal hij tijdens de uitzending vragen van kijkers beantwoorden. De start is om 20.00 uur.

Uitzending

Op dinsdag 20 november a.s. is er weer een Facebook Live uitzending van Bewegen zonder Pijn. Dit keer is medisch specialist en wetenschappelijk onderzoeker Henk Viëtor onze gast. Nadat hij zelf een hartinfarct heeft gehad, begon hij een uitgebreide zoektocht naar manieren om hart- en vaatziekten te voorkomen. De uitzending begint om 20.00 uur.

2,4 miljoen Nederlanders lopen gevaar

Begin dit jaar kondigde Bewegen zonder Pijn aan om meer aandacht te besteden aan hart- en vaatziekten. Niet zo vreemd, want de risicofactoren zijn vrijwel gelijk aan die van artrose en reumatoïde artritis. Volgens Henk Viëtor hebben 2,4 miljoen Nederlanders een verhoogd risico op hart- en vaatziekten zonder dat ze behandeld worden. Er zijn geen symptomen, dus ze realiseren zich niet dat ze een risico lopen. Van een hoge bloeddruk, hoog cholesterol en hoge bloedsuikerspiegel merkt u vaak weinig.

Rode gist rijst

Henk Viëtor concentreerde zich tijdens zijn zoektocht naar mogelijke oplossingen voor deze grote groep van 2,4 miljoen Nederlanders. Een gezonde levensstijl is daarbij van groot belang. Daarnaast ging hij op zoek naar natuurlijke ingrediënten die de conditie van hart- en bloedvaten zouden kunnen verbeteren. Zo zal Viëtor tijdens de Facebook Live uitzending o.a. uitgebreid in gaan op Monacoline K uit Rode gist rijst en Berberine.

Stel uw vraag!

Een groot deel van de uitzending zal worden ingeruimd voor het beantwoorden van vragen. Deze kunt u onder ‘reacties’ stellen. Deze zullen tijdens de uitzending aan Henk Viëtor worden voorgelegd. U moet wel onze Bewegen zonder Pijn pagina op Facebook volgen om deze uitzending te kunnen volgen. Hieronder vindt u de link naar deze pagina. Wanneer u nu al vragen aan Henk Viëtor heeft, kunt u die alvast mailen naar info@bewegenzonderpijn.com. Het boekje over het voorkomen van hart- en vaatziekten dat hij voor Bewegen zonder Pijn heeft geschreven, kunt u hier gratis downloaden.

De Facebook Live uitzending is op dinsdag 20 november om 20.00 uur.

Klik hier om naar de Facebookpagina van Bewegen Zonder Pijn te gaan.

Beoordeling van dit artikel:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.

Reacties