Download gratis “Risico op hart & vaatziekten VERLAGEN?”

TIP: kies de optie ‘Gratis afhalen bij een winkel in de buurt’. Hiermee bespaart u de verzendkosten!

 
Download gratis het boekje ‘Risico op hart & vaatziekten VERLAGEN?’ van Eugène Mathijssen via onze website! Het boekje met een winkelwaarde van € 4,95 kunt u kosteloos downloaden door in het kader op deze pagina uw gegevens in te vullen en op ‘Gratis bestellen’ te klikken.

 

Meer dan 120.000 lezers zijn u voorgegaan! Het boekje scoort gemiddeld een 9,2 uit 10. 5 sterren


*Verplicht

U ontvangt direct na bevestiging een e-mail op het door u ingevulde e-mailadres. In deze e-mail staat een link naar de pagina waar u het boekje kunt downloaden.

Let op: u zult op dit e-mailadres ook de ‘Bewegen zonder pijn’-nieuwsbrieven ontvangen. Wilt u dit niet? Dan kunt u zich meteen weer uitschrijven nadat u het boekje gedownload hebt.

Inhoud boekje “Risico op hart & vaatziekten VERLAGEN?”

In het boekje ‘Risico op hart & vaatziekten VERLAGEN?’ wordt op een toegankelijke manier beschreven wat hart- en vaatziekten inhouden en er worden enkele nieuwe inzichten met betrekking tot preventiemethoden voor mensen met een verhoogd risico gepresenteerd en uitgelegd.

In ons land overlijden dagelijks 100 mensen aan de gevolgen van een hart- of vaatziekte. De arts en wetenschappelijk onderzoeker Henk Viëtor kreeg zelf ook plotseling een hartinfarct, zonder dat er vooraf duidelijke signalen aanwezig waren. Daarom verdiepte hij zich al tijdens zijn revalidatie in de mogelijkheden om hart- en vaatziekten te voorkomen. Exclusief voor ‘Bewegen zonder Pijn’ schreef hij een helder en informatief boekje over zijn zoektocht.

Bestel of download nu het gratis boekje ‘Risico op hart & vaatziekten VERLAGEN?’.

Beoordeling van dit artikel: