Gratis download: Alles wat u wilt weten over Corona

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 14 dec 2020

Het coronavirus houdt de wereld nog steeds stevig in de greep. Ook in ons land worden de maatregelen weer verder aangescherpt in een poging om het oplopende aantal besmettingen drastisch terug te dringen. Er wordt nog onvoldoende op gewezen, dat door veranderingen van uw leefstijl de kans op COVID-19 afneemt en al zeker ernstige complicaties bij ziekte kunnen voorkomen. Maar het hoe en wat wordt eigenlijk amper verteld. Auteur en medicus William Cortvriendt heeft nu een boek geschreven met het complete verhaal. U kunt het boek ‘Verbeter je weerstand tegen corona’ helemaal gratis downloaden.

Leefstijl bepaalt weerstand

In zijn boek over corona legt hij alle mogelijke leefstijlacties uit om uw weerstand tegen het coronavirus te verbeteren.
“Ik schrijf al bijna tien jaar over het belang van leefstijl voor onze gezondheid en levensverwachting. Ondertussen beseffen we dat ook de ernst van de Corona pandemie sterk samenhangt met onze leefstijl,” aldus William Cortvriendt. “Kortweg gezegd, onze leefstijl bepaalt hoe goed onze weerstand is en die bepaalt in sterke mate of we ziek worden door het coronavirus en of we snel en volledig herstellen, of juist niet en we mogelijk zelfs overlijden.”

Plicht

William Cortvriendt heeft onder andere de bestsellers ‘Hou word je honderd?’ en ‘Kankervrij’ geschreven. Hij ziet het als zijn plicht om de relevante wetenschap over leefstijl en de Corona pandemie in een toegankelijk boekje op te schrijven. En dit voor iedereen gratis ter beschikking te stellen. Download gratis het boekje ‘Verbeter je weerstand tegen corona’.

Beoordeling van dit artikel:
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.

Reacties