Nieuwe generatie Groenlipmossel is vloeibaar en toch 100% puur natuur

GroenlipmosselsDe nieuwste innovatie op het gebied van Groenlipmossel is vloeibare Groenlipmossel. Dit is geen droogpoeder of extract, maar een 100% pure Groenlipmossel in vloeibare en gestabiliseerde vorm.

Door middel van een uniek en gepatenteerd procedé wordt de hele Groenlipmossel omgezet in een vloeibare emulsie. Daardoor blijven alle componenten in de Groenlipmossel in hun onderlinge samenhang aanwezig. Bovendien worden de actieve componenten in vloeibare vorm beter en sneller door het lichaam opgenomen, omdat ze niet eerst in de darmen tot kleinere moleculen afgebroken hoeven te worden. Daardoor kunnen de ontstekingsremmende en pijnstillende bestanddelen van Groenlipmossel direct in de bloedbaan worden opgenomen en naar de ontstekingshaarden in de gewrichten worden getransporteerd. Daar kunnen de bijzondere Omega 3-vetzuren direct aan de slag met het bestrijden van de ontstekingen.

Bovendien kan vloeibare groenlipmossel lager gedoseerd worden, zodat deze middelen economischer in gebruik zijn. Vaak wordt deze vorm van Groenlipmossel ingenomen met andere natuurlijke ontstekingsremmers, zoals Curcumine, Zwarte bes-blad of Boswellia.

Twee Brusselse ziekenhuizen hebben een observatie-studie uitgevoerd naar het effect van vloeibare Groenlipmossel, Curcumine of Zwarte bes blad op lage rugpijn en knie-artrose. De onderzoekers constateerden een aanzienlijke verbetering van de pijn en bewegingsbeperking. De stijfheid nam bij de patiënten minder significant af. Er is intussen ook een vervolgstudie gedaan, waarvan de resultaten eveneens positieve effecten laten zien bij lage rugpijn.

Lees meer over de Groenlipmossel

Deel dit bericht

Stuur door via e-mail Print pagina

Beoordeling van dit artikel:
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen