Stem nu op uw favoriete voedingssupplement van 2023

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 15 jan 2023

Ook in 2023 organiseert het informatiecentrum Voedingssupplement & Gezondheid weer de ‘Voedingssupplement van het Jaar’ verkiezing. De positieve invloeden van vitamines, mineralen, kruiden- en plantenextracten en andere heilzame stoffen worden steeds bekender. Met deze jaarlijkse verkiezing wil de organisatie het nut van én de te behalen gezondheidswinst met voedingssupplementen breder onder de aandacht brengen. Alle stemmers maken bovendien kans op een bladcadeaubon ter waarde van 75 euro.

Veelbesproken natuurlijke ingrediënten op ons platform

Bewegen zonder Pijn besteedt al vanaf het begin veel aandacht aan natuurlijke ingrediënten die de gezondheid onderhouden of verbeteren. Bij het verminderen van reumatische klachten – zoals artrose – ligt daarbij de focus vooral op natuurlijke ontstekingsremmers als vloeibare groenlipmossel en curcumine. Ook osteoporose komt ruim aan bod op onze website. Daar adviseren wij bijvoorbeeld de Rode alg als natuurlijke bron van goed opneembaar Calcium. Ook op onze pagina’s over het voorkomen van hart- en vaatziekten noemen wij ingrediënten die in veel voedingssupplementen voorkomen, zoals Rode gist rijst en Q10. Reden genoeg dus voor Bewegen zonder Pijn om deze ‘Voedingssupplement van het Jaar’ verkiezing te ondersteunen.

Vitamine D het populairst

De ‘Voedingssupplement van het Jaar’ verkiezing wordt dit jaar voor de zevende keer gehouden. Vitamine D kwam zowel in 2022 als in 2021 en 2017 als populairste uit de bus. Magnesium, Kurkuma (Curcumine) en multivitaminen wonnen achtervolgend in 2018 en 2019 het predicaat ‘Voedingssupplement van het Jaar’. U kunt tot 16 februari a.s. hier stemmen op uw favoriete voedingssupplement. Natuurlijk hoeft u zich niet te beperken tot het standaardlijstje dat op de website staat. U kunt bij het veld ‘anders’ uw eigen persoonlijke keuze invullen. Uiteraard maken wij de uitslag op Bewegen zonder Pijn bekend.

 

Beoordeling van dit artikel:
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.