Vloeibare Groenlipmossel voor gezonde honden- en kattengewrichten

Geplaatst door Eugène Mathijssen op 27 okt 2015

Maar liefst 56 procent van de Nederlanders bezit een huisdier. Katten zijn met 2,6 miljoen en honden met 1,5 miljoen verreweg het meest populair. Voor het behoud van gezonde huisdierengewrichten is er nu ook een vloeibare Groenlipmossel met Curcumine ontwikkeld. Heel belangrijk, want gewrichtsklachten vormen de grootste aandoening onder honden en katten.

Geen bijwerkingen

Dierenartsen schrijven bij gewrichtsklachten meestal medicijnen met NSAIDs voor. Deze remmen weliswaar de ontstekingsprocessen in de gewrichten, maar helaas ook normale lichaamsprocessen. Daardoor kunnen weer andere klachten ontstaan, met name in de maag. Vloeibare Groenlipmossel met Curcumine is ook verkrijgbaar als aanvullend diervoeder. Dit product is speciaal ontwikkeld voor honden en katten met beginnende en gevorderde gewrichtsklachten. Omdat het 100% natuurlijk is, heeft het geen vervelende bijwerkingen voor uw huisdier.

Aangename vissmaak

hond artrose groenlipmosselDe natuurlijke ingrediënten 100% pure vloeibare Groenlipmossel en Curcumine hebben een pijnstillende, ontstekingsremmende werking. Daarnaast is Groenlipmossel een grote bron van Glycosaminoglycanen, zoals Glucosamine en Chondroïtine-4 en -6 sulfaat. Het is dus niet nodig om naast deze vloeibare Groenlipmossel ook nog een apart Glucosamine-product voor het kraakbeen aan te schaffen. Deze vloeibare Groenlipmossel voor honden en katten is eenvoudig in gebruik. Eén keer per dag 5 ml door het eten van uw huisdier mengen is meestal voldoende. Ook zijn er per jaar meestal maar 1 tot 2 kuurtjes van anderhalve maand nodig. Het heeft een aangename vissmaak waar alle honden en katten dol op zullen zijn.

Verkrijgbaarheid

Deze vloeibare Groenlipmossel met Curcumine is verkrijgbaar bij uw dierenspeciaalzaak. Als het niet op voorraad is, kunnen ze het voor u bestellen bij de groothandels.
Voor meer informatie kunt u ook Google raadplegen. Als beheerders van Bewegenzonderpijn.com mogen we u niet adviseren over precieze verkooppunten of merknamen.

Download gratis het boekje ‘15 beste beweegtips voor honden’ t.w.v. € 4,95.

Gratis boekje "15 beste beweegtips voor honden"
Download gratis

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Neem contact op.

Beoordeling van dit artikel:
Eugene Matthijssen

Geschreven door Eugène Mathijssen

Hoofdredacteur van Bewegen zonder Pijn. Gezondheidsjournalist en auteur van diverse gezondheidsboeken. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar alternatieve behandelingsmogelijkheden en andere natuurlijke kruiden en substanties met geneeskrachtige eigenschappen.
Neem contact op Eugène Mathijssen

Deel dit bericht

Deel via e-mail

Blijf gratis op de hoogte

Tip: blijf gratis op de hoogte van het laatste artrose nieuws. Meld u aan!

Let op: het noemen van merknamen in uw reacties is niet toegestaan. Doet u dit toch, dan wordt uw reactie direct verwijderd.